Ännu en dag som jag faktiskt har hittat hit:)

Hm, jag kanske börjar att gilla det här. Andra dagen som jag skriver en rad.Har ju aldrig gillat dagböcker, såna man måste skriva i varje dag, usch vill inte vara tvungen till något. Bara göra saker när jag själv vill och har lust. Så nu har jag alltså lust:)Har varit och julhandlat lite, ytterst lite faktiskt.En ljusstake(väldigt liten) och lite annat som man kan tänkas behöva. Glömde köpa  mjöl, ska ju vara duktig och baka också i år, är det tänkt i alla fall. Kommer ihåg när jag hade flyttat hemifrån och skulle göra mörk bröd med kli i. Det slutade med att jag stog och knådade degen i badkaret!!! Det blev liksom mer och mer mjöl och mindre och mindre plats i degskålen, så.......
Goda blev de i alla fall. Inget som jag skulle göra idag men är man fattig student så gör man såna saker:)för man har ju inte råd att slänga bort det.Urk!

Handlade lite till min son och hans sambo också, deras lilla son är sjuk så de kommer inte iväg själva. Han är bara 6 månader men en tuff liten grabb, så säger väl alla mor/farföräldrar antar jag:) Han har presic börja krypa och jagar nu katterna, som flyger runt i lägenheten med honom efter sig. Ganska kul att se,heheheh. Det kommer mig att tänka på när min andra son var liten. En morgon när jag skulle dra upp rullgardinen så flyger en blomma med upp!!Då har han bundit snöret runt stammen på blomman och vips så var den uppdragen ur krukan. Hm, jag blev allt lite putt när jorden sprutade runt, men samtidigt var man ju full i skratt.Skrattar idag också när jag tänker på det, några år har gått sedan det hände, men fullt lika roligt!

Mitt första bloggförsök.2007-12-08

Jag har sett och hört så mycket om bloggar så jag blev lite nyfiken. Det här första försöket är säkert misslyckat från början. Har ju aldrig varit bra på att skriva dagböcker så vi får se hur det blir här då! He, He,.

Ja nu är julen på väg och jag har stressat upp mig kollosalt redan! Hur mycket ska jag hinna göra och hur mycket julkappar ska jag köpa och till vem? Ska alla få julklapp eller ska jag ta bort någon från listan? Jag vet inte. Vi hade ju bra med julpengar innan vår bil gick sönder. Växellådan rasade helt! Det blev en hel del pengar som försvann, fy vilken otur man ska ha jämt. Sen var den ena hunden som blev biten i huvudet. Ännu mera pengar!Oförsäkrad är han också!Fan, allt går emot en. Blää.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0