Look of The Year




Ljuset för Engla

Idag fick jag en uppmaning att sätta ett ljus i fönstret 21,00 för Engla. Den som kom med uppmaningen att göra det har gjort något väldigt bra tycker jag. Det är klart att man gör en sådan sak. Tänk, en liten tjej som har berövats livet för att ett jävla monster går löst ute! Jag hoppas verkligen att han får ett jävla helvete i fängelset! Hoppas att han aldrig mer kommer ut!!
image6

Christopher är bäst i världen! :D

Min son och hans musik!
www.myspace.com/vonstopher

Släktforskning

Jag håller på med släktforskning och tycker att det är väldigt kul! Har hittat en hel del nya släktingar och även grävt upp lite smått och gott när det gäller förfäderna. Det tar tid och man måste ha mycket tålamod, det kan ju  jag faktiskt inte skryta med direkt. Jag blir ibland så frustrerad att jag vill slita håret av mig:) Kanske vore en idé så man får nytt hår hahahah..Då vill jag har rakt hår.  Om man är intresserad av släkforskning så finns det en hel del bra sidor att kolla på. Jag lägger in några på mina länkar. Är det något som ni vill fråga om tveka inte att lägga in en kommentar så att jag ser ev frågor. image3

Det här är min farmor som liten. Likheterna mellan oss är slående när vi var i samma ålder. Kul att se foton från förr. Tyvärr så finns det inte så mycket kort på farmors släkt men något har jag i alla fall:)

Försöker att få tag på något kul

Jag har ju inte varit inne på ett tag igen. Skam den som ger sig. Har varit ute och beställt lite från Yves de har bra grejer. Jag är ju en sån som inte tror på saker innan jag har provat det själv. Alltså måste jag prova allt jag köper innan jag kan rekommendera det! Ibland blir man faktiskt ganska förvånad. Att annonserna faktiskt håller vad de lovar. Försöker att komma över chocken över skattebeskedet! Jag håller fortfarande på att hämta mig. Kan inte tro att det ska vara så svårt att få något över. Hm, pengaprat igen. Ska bättra mig på det. Jag lovar.

I morgon ska jag till stan o titta lite. Sen till mamma o lämna lite grejer.

Helvetes skit!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaha som jag skrev förrut så höll jag på med räkningarna och trodde att det var allt. Men inte fan var det färdigt inte!!!Nu efter att ALLT är betalt så har vi ca 2000 kr på en månad att leva för. VI är tre pers och sex djur.Det är för djävligt hur det kan bli.Faaaaaaannnnnnnnnnn!! Någon annan som också är fattig!!? Antagligen de flesta. Man är ju inget högdjur direkt som kan sitta o kamma in stålar. Är man sjukpensionär i alla fall lite granna så har man det inte fett. Skulle vilja se den som kan leva på så lite pengar.

Jag är skitarg i dag eller kanske vi ska säga natt för klockan är ju 01:35 redan. Nej nu skiter jag i det här för idag.
tjing

Lurad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag blev jag ju lurad i alla fall ett litet tag. Min son ringde och sa att det gick en björn lös utanför i skogen där jag bor. Först gick jag ju på det men sedan tänkte jag att det var nåt lurt. Det var det ju också! Det är ju inte orimligt att det skulle ha kunnat vara sant för det har faktiskt siktats björn här för ca ett år sedan.

Annars har jag varit hos en väninna idag och kollat lite om släkten. Det har visat sig att vi är släkt! Roligt när man har kännt varann ett tag och sedan upptäcker nåt sånt! Ja världen är bra liten.

Såg en artikel om kvinnan som blev tvångssteriliserad,av svenska staten.! Jag blir så jävla förbannad, jag menar tvinga någon att ta bort sitt lilla barn och sedan sterilisera någon med tvång! Tur att man inte var född under den tiden så att man inte blev aborterad eller steriliserad. Inte var det mycket pengar hon fick heller för sitt ofödda barn och tvånget. Skitland! Så tycker jag faktiskt ibland även om jag är svensk.

Har nog en massa jag borde skriva om men det kommer väl med tiden. Ser ju massor av saker som jag blir upprörd över och som borde uppmärksammas. Skriver ibland till tidningarna och har väl fått in en och annan artikel men skulle gärna vilja ha lite mera infört. Det är väldigt svårt att få dem att trycka vissa saker har jag märkt. Ja ja man får väl ta det som det är och prova om och om igen.  Snart kommer Little people på 4+ det brukar vara ganska kul att kolla på så nu är det färdigtskrivet idag.

Har ni blivit lurade idag? skriv gärna en rad:)

RSS 2.0